Οι αστυνομικοί των Κυκλάδων πρόσφεραν αναπηρικό αμαξίδιο στο σύλλογο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ»

0
904

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κεφάλα Ευάγγελο, επισκέφτηκε την 13-05-2016 τα γραφεία του Συλλόγου Στήριξης ΑμΕΑ & ΑμΕΕΑ Κυκλάδων στη Σύρο και προσέφερε ένα αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο είχε ανάγκη ο Σύλλογος για την εξυπηρέτηση των μελών του.

Η αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε από την κα. Πρόεδρο Δόγου Ζωγραφιά για τα προβλήματα αλλά κυρίως για το σημαντικό έργο που προσφέρουν τα μέλη του Συλλόγου στα παιδιά και τους ενήλικες που έχουν την ανάγκη τους.

Τέλος η Ένωση μας έκανε γνωστό στα μέλη του Συλλόγου ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους προσφέροντας από τις λιγοστές δυνάμεις της ότι είναι δυνατό.

Σε μια εποχή που οι ανάγκες και τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται και να διογκώνονται, οφείλουμε όλοι μας να εντείνουμε τις προσπάθειες  και να συμμετέχουμε, με όλες μας τις δυνάμεις και από οποιαδήποτε θέση ως ενεργοί πολίτες, δίπλα σε οποία κοινωνική ομάδα έχει ανάγκη, με ανιδιοτέλεια και μοναδικό μας κίνητρο την αλληλεγγύη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here